Jeg har fått en tryggere relasjon til min kjære samboer.

Jeg kom til Addictologi Akademiet i 2010. Etter å ha lest Espens bok “fri fra avhengighet” ringte jeg Addictologi akademiet. Jeg kjente meg igjen I hvordan jeg stadig havnet tilbake på samme plass og ikke klarte å utvikle meg.

Når jeg begynte på akademiet så hadde jeg hatt diagnosen ME i over 7 år. Jeg hadde sluttet å trene, jeg var konstant trøtt og manglet energi. Jeg hadde utfordringer med å gå i butikken, møte mennesker. Jeg var lyssky, jeg hadde sagt opp jobber som jeg bare klarte å beholde i perioder.

Jeg hadde prøvd å hjelpe andre enn meg selv. I dag trener jeg meg på å leve, ikke bare overleve. Jeg trener 2-4 dager i uken, jeg er i arbeidstrening, jeg har regler og rutiner i livet mitt og jeg klarer å være mer disiplinert. Jeg har fått en tryggere, leken og mer kjærlighetsfull relasjon til min kjære samboer og jeg har fått venner som jeg kan være åpen og ærlig i møte med. Jeg tar livet mitt tilbake gjennom å praktisere tillit til mennesker som går foran og viservei. Jeg klarer å være mer ærlig og imøtekommende i møte med mennesker og jeg opplever at jeg er mer voksen og ansvarsfull. Jeg har lært at drømmer kan realiseres og jeg har blitt en mer målrettet person. Jeg tørr i større grad formidle egen behov og si meningen min og være ”upopulær” om andre ikke liker det jeg sier. Alt dette er noe jeg trenger å trene meg på resten av livet.

Jeg er takknemlig for det jeg har lært og det jeg vet jeg kommer til å lære og oppleve fremover. Jeg praktiserer tillitt til mennesker som jeg har tro på. Jeg kjenner på håp.