Jeg har fått tilbake kontakten med min bror.

Det og gå i terapi hos Addictologi Akademiet har lært meg og ta ansvar for eget liv og følge mine drømmer og mål. Det å bli sett for den jeg er, og få ærlighet og bli respektert.
Det er for meg et trygt rom der jeg kan få lov til å være meg, vise meg sårbar. Jeg har kommet i kontakt med følelser jeg ikke viste jeg hadde. Jeg føler meg trygg i prosessgruppa, det er den første gruppa jeg har gått i mitt liv der jeg tørr og vise følelser, Jeg får veiledning  i det å nå mine mine personlige  mål som jeg har laget selv, jeg føler at jeg vokser som individ og får tilbake makten i mitt liv.
Ved og gå i gruppe har jeg gått ned 45 kilo på 2 år uten å slanke meg. Det er en konsekvens av å ta ansvar for mitt eget liv. Jeg er takknemlig for hjelpen jeg får i Akademiet. Jeg har fått kontakt med broren min igjen.

Mann 31