Kundeerfaringer

Se hva noen av våre kunder sier om hva de får ut av å benytte seg av tilbudet på Addictologi Akademiet:

 

«Jeg har følt meg som en del av samfunnet igjen. Jeg har fått tillit til meg selv og andre. Penger og objekter gir meg ikke lykke, men nære relasjoner og kjærlighet til meg selv gjør det. Jeg har fått en sunnere livsstil. Jeg kan være meg selv, uten at det skal være noe feil.»
Mann 23

 

«Jeg har:

blitt tryggere på meg selv og fått et bra selvbilde og god selvtilitt

Lært å ta ansvar for hva jeg ønsker å oppnå

Lært å sette meg nye mål og be om hjelp

Jeg har fått kontakt med følelsene mine

Lært å reflektere over hvordan jeg er og oppleves av andre mennesker.

Lært å være empatisk.

Lært å ha tillitt til andre mennesker.»
Mann 41

 

  • Jeg har fått muligheten og hjelpen til å forsones mer med min bror
  • Har fått hjelp til å finne mer fram til den jeg er
  • Har fått en utrolig fin felleskap
  • Jeg får hjelp til redselen min
  • Jeg har fått hjelp til å kjenne meg stolt
  • Jeg har fått hjelp til å kjenne at jeg fortjener å ha det bedre.»
    Mann 24

 

«Jeg har blitt mer trygg på meg selv, fått håp for fremtiden, blitt ærligere, tydeligere i min kommunikasjon, mer tillitsfull, tør å drømme, gladere, mer åpen og ærlig.

Mindre egoistisk, mindre opptatt av penger og materialistiske ting. Tør å stole på egne følelser og handle på de på en mer voksen måte. Tør å si ifra, stå opp for meg selv og sette grenser.

Fått mange nye venner, isolerer meg ikke lenger, fått et mye nærere forhold til min sønn og mine søsken. Blitt mer ærlig i møte med mine foreldre og søsken.

Blitt mer ansvarsfull, tenker mer langsiktig, ikke bare fokus på her og nå og kortsiktige løsninger. Betaler skatt og er en del av samfunnet etter mange år i utenforskap.

Fått hjelp og støtte til å rydde opp i økonomiske konsekvenser, fått gjeldsordning, fått støtte og hjelp til å flytte til Oslo, i stedet for å isolere meg langt ute på landet. Tør å be om hjelp. Tør å følge anbefalinger.

Fått bedre selvtillit. Tør å reise meg opp foran en forsamling og si min mening.

Fått et bedre liv. »
Kvinne 49

 

«Jeg har fått støtte og hjelp til å bearbeide min medavhengighet. Jeg har blitt mye tryggere i meg selv og i dag vet jeg at jeg fortjener å få være lykkelig, ha drømmer, mål og visjoner i livet. Jeg trur på meg selv og har fått en mye bedre selvtillit. Jeg har fått hjelp til å avstå fra destruktive tankemønstre og har i dag energi og vilje til å gjøre endringer i livet sånn at jeg kan få alt det jeg drømmer om i fremtiden. Jeg tør i dag å stole på min magefølelse og å stå opp for meg selv i møte med andre. På Akademiet føler jeg meg sett og hørt.«
Kvinne 34
«Jeg har først og fremst fått avstand til rus, alkohol, misbruk av sex, nikotin og ellers masse selvpåføring av skam. Jeg har fått friheten til å kunne være meg selv og velge hva jeg vil og hvem jeg vil ha i mitt liv.

Jeg har fått muligheten til å være med på kurs og få kontakt med sorg, sinne, savn og en haug andre følelser jeg ikke engang viste eksisterte. I dag kan jeg uttrykke meg på ett mye dypere nivå!
Jeg har kvittet meg med ett stort lass tunge, nedtrykte, svarte, mørke, hemmeligheter som jeg har gått og dvelet over meg i flere år. Som gjør at jeg i dag ikke lenger er like ensom og spesiell som jeg engang trodde!

I dag har jeg fått ett valg og en mulighet til å faktisk komme meg ut av mine destruktive mønstre som fører meg tilbake til elendigheten. Denne muligheten hjelper meg til å oppnå en indre kontakt og styrke av selvtillit og tro.  

Jeg sitter nå i en ny jobb som jobber oppimot felles mål, jeg studerer selv til å bli Addiktolog, jeg har fått meg lån og skal ut og kjøpe meg leilighet!

Har fått en ny relasjon til meg selv, min familie, nye venner, ny arbeidsplass ett fantastisk studie. En selvtillit, selvfølelse og integritet jeg ikke trodde eksisterte inne i meg.

Takknemlig for alle gavene jeg har fått igjennom å følge anbefalinger gradvis siden oppstarten som har ført meg hit hvor jeg er i dag. !Tilfriskning!  «
Mann 23

 

«Det jeg har fått gjennom Addictologi Akademiet er en tro på framtiden. Jeg har begynt å drømme og sette mål i livet jeg ønsker å oppnå. Jeg har fått mye bedre livskvalitet og en bedre selvfølelse. Jeg lærer og kommunisere og stå opp for mine behov og sette grenser.  Jeg har blitt fri fra kjemisk rus og fått et bedre forhold til mat- og trening. Jeg lærer også at jeg er bra nok som jeg er og ikke hva andre forteller meg. Jeg er takknemlig for å ha et rom der jeg kan dele alt og jeg er takknemlig fordi jeg begynner å få et liv som er verdt å leve.»
Kvinne 38

 

«Efter 10 års drog missbruk og x antall besøk på olika kliniker for rus og psykiatri kom jag till Oslo utan mål og mening i livet. Jag kom i kontakt med Espen Andresen genom jobbet som visade mig veien till ett drogfritt liv.

Genom Coaching i grupperna på Addictologi Akademiet har mitt liv blivit till något jag aldrig kunde drømma om. Idag har jag 3 års drog fri tid, Er partner i en bedrift, har fått bil og lappen, mitt lengsta förhållande med en kjereste som jag ska gifta mig med,  jag har också fått tillbaka min bror som jag har levt åtskilld från i flera år pga mitt og hans missbruk, (han har också blivit drog fri i Addictologi Akademiet), Jag har fått tillbaka mitt følelsesliv, jag har fått tillbaka min selvtillit och att jag har rætt att stå opp før mig selv og ha egna grenser.

Jag er evigt tacksam før den hjelpen jag fått genom coaching av Espen Andresen i Addictologi akademiet.”
Mann 25