Takk for innsyn og innblikk i eget liv!

“Jeg kom til Addictologi Akademiet for å få hjelp til mitt heng mot narkotika. Hjelpen fikk jeg først og fremst av Espen Andresen ved å sette fokus på meg og hvilke relasjoner jeg opprettholdt for å fortsette rusmisbruket gjennom å sette meg mål og holde på målene i prosesser som vi snakket om fra uke til uke. Jeg fikk hjelp til å klippe uønskede bindinger og hjelp til å forstå at det ikke hjelper å skylde på andre, som familie, men ta ansvar sjøl for egen rusfrihet. I dette må man være streng mot seg selv og innse at selv dine nærmeste kan være en pådriver til videre rusmisbruk ubevisst fra begge hold. Det å ta et oppgjør med egen familie kan i mange sammenhenger være sunt og en pådriver for et mer voksent og ærlig forhold til hverandre. Det rare er at det ikke var narkotikaen som var problemet, den var kun et svar på frustrerte behov. Takk for innsyn og innblikk i eget liv!”

Frank, Drammen.