Infomøte Trondheim 29 april 2015

Har du drømmer du ikke vet hvordan du skal ?

  • Står du fast i livet ditt, eller repeterer usunne mønstre?
  • Har du utfordringer i relasjoner, hjemme eller på jobben?
  • Er du redd for at det du føler ikke er riktig?
  • Tar du ansvar for andre enn deg selv?
  • Ønsker du å bli mer modig?

Har du utfordringer ifht til for eksempel sex, relasjoner, mat eller alkohol?

Vi har gleden av å invitere til et åpent informasjonsmøte på Addictologi Akademiet. Det vil bli foredrag om dysavhengighet, medavhengighet, misbrukspersonligheten «Diffe», gruppeutvikling, coaching, egenutvikling og mye mer.

Har du utfordringer i forhold til relasjoner, skyld, skam eller angst? Føler du at du står fast i livet ditt, eller repeterer usunne mønstre? Sliter du med nattesøvnen? Har du drømmer du ikke vet hvordan du skal nå? Kjenner du at du har utfordringer med å stå opp for deg selv og sette grenser? Tenker du mer på andres følelser enn dine egne? Sliter du med rus, alkohol, mat, sex, spill, kriminalitet?

Hvis du kjenner deg igjen i ett eller flere av disse eksemplene, er dette infomøtet for deg.

Foredraget vil handle om filosofien som ligger til grunn for addiktologi, som er læren om bindinger og drivkraften bak all avhengighet. I tillegg vil det være personer som har jobbet med egne prosesser i gruppe, som vil dele av sine erfaringer.

Addictologi Akademiet har gjennom 10 år coachet og veiledet mennesker til å oppnå sine mål og forbedre sin livskvalitet.

Tid: 29. april 2015, kl.17-20
Sted: Gaiahuset, Fjordgata 62-64
Påmelding: trondheim@addictologen.no