Traumakurs – tilbakemeldinger

landscape-411712_1280Helgen 20-22 mars avholdt vi traumakurs på vårt kurssted i Åros. 18 kursdeltakere møttes for å bearbeide trauma i trygge omgivelser. Gjennom additologiske og gestaltterapeutiske metoder veileder og coacher Espen Andresen gruppen.

Det ble en helg med mange fine prosesser og modige deltakere fikk tatt tilbake kraften og livsgleden. Det å få være en del av en slik opplevelse er vanskelig å beskrive med ord, men her er noen tilbakemeldinger fra våre kursdeltakere:

 

“Jeg kjenner på frihet, mestring, takknemlighet og fellessakp. Å få lov til å være med og opplvee at jeg får hjelp til å røve tilbake livet mitt. Det jeg er med på er unikt, og anbefales til alle som har behov for å bli bedre kjent med sin indre diamant”

 

“Jeg har fått bearbeidet sorg og sinne. Jeg fikk mye ut av kurset, innsikt i egen redsel og feilplassert sinne. Det har føltes trygt og godt. Jeg er veldig fornøyd”

 

“Utrolig bra kurs. Jeg fikk det jeg hadde behov av og ser at jeg har behov av å legge tilbake mye “skit” som jeg går å bærer på”

 

“En del brikker har falt på plass i puslespillet mitt.  Jeg har fått mer klarhet i hva som virkelig har foregått i min historie og hvordan jeg skal forholde meg videre for å bli mer fri i fra redsel, litenhet, sårhet og usikkerhet. I dag blomstrer ny tro på meg og verden”

 

“Jeg fikk masse god hjelp av kursleder. Jeg fikk også innsikter fra de andre kursdeltakerene, og hjelp til å kjenne meg igjen i følelser. Kjenner jeg er motivert for å jobbe videre med meg selv. Føler meg mer våken. Godt å kjenne på fellesskap”

 

“Jeg fikk power til å gå i mot redsel og tørre å ta plass!”

 

“Jeg fikk øvd meg på å å kommunisere ærlig med pappa, og å kjenne på og bearbeide litt av sorgen og savnet jeg har bært, og fortsatt bærer på. Jeg får trent meg på å få nærmere relasjoner. Jeg ser hva jeg vil videre med i min prosess”

 

“Det var veldig ok å få kjenne på og vise følelser,  jeg følte meg sett og ivaretatt og ser frem til neste kurs”

 

Oversikt over fremtidige kurs finner du på vår kalender.