Fugl Phønix – et symbol på gjenreisning

Addiktologi Fugl Phønix AnhengVårens kull av uteksaminerte certifiserte addiktologer starter en ny tradisjon i FUN Norges historie. Vi har valgt oss et nytt symbol for å markere avslutningen av 3 års studie og begynnelsen på reisen videre for våre nytutdannede addiktologer.

Fugl Phønix er et fabeldyr fra gresk mytologi og symboliserer gjenfødelse. Det finnes forskjellige fortellinger og historier om Phønix men kansje den mest kjente er hvor Phønix mot slutten av sitt liv bygger et reir av myrra og ved soloppgang antennes reiret og både fugl og reir blir til aske. Fra denne asken stiger Phønix som en ung, ny fugl som stiger til himmelen.

Dette symboliserer den reisen våre studenter gjør i sitt studie. Setter lys på, gunerer, bearbeider gjennom prosess, egenutvikling og fagkunnskap gjenreiser seg og blomstrer i ny prakt klare for å veilede og hjelpe andre til forandring, og gjenreisning.

Anhenget er designet og produsert av smykkekunstner Ane Haugen i samarbeid med FUN Norge.

, , , ,