Sommerfest for Addictologi Akademiet 2015

Så var det klart for årets sommerfest. Etter flere år med sammenkomster vår og høst gjentar vi suksessen fra i fjor med å invitere alle i akademiet og deres venner og familie til sommerfest. I år som i fjor kom sola, om enn litt senere enn bestilt i år:)

Festkommiteen med Bjørn-Ivar Nordström i spissen, hadde også i år gjort en kjempejobb med organiseringen og sørget for at det lå til rette for en dag og kveld med god mat, personlige historier, sang, musikk og ikke minst mulighet for å bli kjent med nye mennesker.

Siden oppstarten av Addictologi Akademiet i 2005 har vi vært opptatt av å tilby et fellesskap og arenaer hvor verdigrunnlaget er at man kan være akkurat den man er, rom for å møtes og trene på å kommunisere og være sammen på en kansje litt annen måte enn i andre sosiale lag. Faste innslag er alltid at noen deler av sine erfaring med å tilfriskne og gjøre endringer i eget liv. By åpent på ærlighet, sårbarhet, gled, styrke og ikke minst mot. I år dlete Niklas og Katarina sin vei i å finne tilbake til kjærligheten og intimeteten i sin relasjon. Andreas og Bjørn-Ivar delte også sine historier åpent og ærlig. For et mot og for en herlig gjeng!

Vi takker alle som har bidratt gjennom hele året, til gjesten på festen og ikke minst til alle de som bidro til at det ble nok en vellykket sammenkomst på Åros.

Vi ønsker alle kjente og ukjente en riktig god sommer og ser frem mot videre utvikling og tilfriskning i 2015.