Addiktologiutdannelsen – Jeg ønsker mer for meg selv

Grunnen til at jeg søkte på studiet var fordi jeg ville lære mer om Addictologien, og å ta min egen tilfriskning mer på alvor. Jeg kjente at jeg ikke var mett i forhold til denne biten etter å ha gått i egenutvikling på Addictologi Akademiet en stund.  Jeg ønsket noe mer for meg selv. Jeg var på den tiden i tillegg i en utfordrende situasjon i forhold til min samboer og kjente spesielt etter at jeg hadde gått ut av denne destruktive relasjonen at jeg trengte alle hjelpemidlene som var tilgjengelig i min hverdag for å stå stødig i denne sorgen. Det har jeg greid og kjenner nå på masse mestring og motivasjon. I tillegg til dette har jeg et mål om å få Addictologien som et fag på ungdomskolen og er godt i gang meg å utvikle en plan for dette. 

Det jeg har fått ut av studiet i tillegg til deg jeg nevner over er:

  • Nære og ærlige vennskap. Det å jobbe sammen om oppgaver og presentasjon av pensum gir meg selvfølelse, selvtillit, mestringsfølelse og følelsen av samhold og samarbeid. Jeg kjenner at jeg er en del av noe fint, og at det er rom for å være meg.
  • Pensumbøkene er meget interessante og lettleste.
  • Undervisningen er full av kunnskap og fremføres av lærerne av høyt kaliber ved FUN Norge AS. De er kunnskapsrike, engasjerte, støttene, behjelpelige og ikke minst tålmodige. 
  • Omgivelsene på Åros, hvor skolen holder til, er inspirerende, avslappende og tilrettelegger for kreativ tankegang.

Jeg er fortsatt ikke mett og skal begynne på Gestalt, drømme- og traumaterapi studiet til høsten 2015.

Xenia Skepetaris