Kundeerfaringer Prosesskurs Addictologi Akademiet

Les hva deltakere sitter igjen med etter ett av våre kurs i desember 2015.

 

Det var en opplevelse jeg sent vil glemme. Jeg fikk kjenne på hvor mye hemmeligheter eier livet mitt og all den skammen de medfører når jeg ikke prater om dem til noen. Hvor ensomt, trist og skamfullt livet er og har vært på mange områder. Fikk håp i at veien videre trenger ikke å være lik det jeg har levd i i så mange år. Jeg har ett valg! Hver dag kan jeg få det bedre og gi meg selv noe jeg fortjener! Så takk for ett fantastisk kurs.

 

Eit av dei beste kursene eg har vært på. Prosess kurs er utrolig viktig for meg, for å komme meg videre i prosessen. Eg fikk virkelig tømt meg for hemeligheter og skam, i tillegg til den beste hjelpen til å komme meg videre. Masse ærlighet og følelser. Jeg har hatt masse energi siden og er veldig motivert for å komme meg videre. Takk til kursdeltakerne og kursholdere for tryggheten. Kanon!

Du kan lese mer om våre kurs her. Addictologi Akademiet arrangerer jevnlig forskjellige helgekurs innen egenutvikling og personlig vekst.  Så kalenderen for fremtidige kurs.