Par ferie ved middelhavet

Ønsker du og din partner dere en helt annerledes ferie der dere begge har muligheten til å komme nærmere hverandre og få hjelp til ufordringer i forholdet?

Nå har dere sjansen! Ledige plasser i juli 2016

  • Savner du at partnere din ser deg, forstår deg og kansje liker deg for den du virkelig er?
  • Har dere felles mål for fremtiden?
  • Hvordan kommunisere bedre?

Par ferie ved middelhavet

Unn deg og din partner en retreat ved middelhavet hvor dere får mulighet til å få veiledning og coaching av landets beste addiktologer og terapeuter. Espen Andresen har over 25 års erfaring fra grupper og menneskelig utvikling, som utdannet master addiktolog og gestaltterapeut med spesialisering i familiesystemet, sex og relasjoner kan han hjelpe deg og din partner til å finne tilbake til felles mpl, drømmer fellesskap og nærhet. Laila Mjeldheim er utdannet addiktolog og gestaltterapeut og brenner for å jobbe med familier og par. Med egen erfaring og historie kombinert med fagkunnskap vil begge kunne bidra med nye innsikter, støtte og veiledning.

Noe av innholdet:

Mindfullness.

Coaching&Veiledning av Norges dyktigste addiktologer.

Mat tilberedt av vår egen kokk.

Massasje

Aktiviteter¨

Ring oss i dag på 91 2000 90