Tilbakemeldinger Gestaltkurs 13-15 Januar 2017

Her er tilbakemeldinger fra Gestaltkurs Januar 2017:

“Fantastisk opplevelse. Fikk kontakt med grunnleggende gode egenskaper i meg selv og har funnet frem til motivasjon for å bruke de i mitt liv”.

“Gode opplevelser med mye positiv energi og felleskap. Fått dyperer forståelse  av bindinger og dysavhengighet. Bedre forståelse av hva som medavhengighet innebærer og bakenforliggende årsaker”.

“Jeg har fått mer tro og håp og fått kjenne at jeg har kvaliteter som jeg behøver for å gå mot redsel og klare å nå målene mine. Det har vært et bra kurs”.

“Kurset var veldig lærerikt med mye innhold og følelser. Kjenner på at jeg har mange gode kvaliteter inne i meg så lenge jeg står opp for behova mine og setter grenser. Kjenner det har vært et utrolig fint felleskap med gode samtaler og trygghet. Kjenner på viktigheten av å avstå fra det som er dårlig for meg for å ikke gi det videre til de som står meg nær og vil meg godt”.

“Fikk muligheter til å finne kvalitetene mine. Se hvor jeg misbruker de og hvor jeg skal bruke de. Jeg fikk kraft til å sette igang”.

“Fikk motivasjon til å jobbe med det som hindrer meg å ta min plass i relasjonen min, som mamma i familien og som kollega på min arbeidsplass. Skjønner at mamma og pappa har fremdelse makt over meg og jeg tror alt for mye på det de har fortalt meg i min oppvekst. At jeg ikke fortjener, er verdt noe, ikke får til etc. Det er på tide å stole på meg selv og finne frem de gode kvaliteter og egenskaper jeg har”.

, , , , , , ,