Tilbakemeldinger prosesskurs 31 mars – 2 april

Her noen tilbakemeldinger fra forrige helgs kurs:

“Kurset var veldig lærerrikt, fikk innsikter om hvor tett – det jeg påfører meg selv henger sammen med hva jeg gir videre. Har motivasjon til å fokusere på hvor jeg skal og hva jeg fortjener, og til å sette grenser. Det var veldig fint å jobbe i grupper på 3-5 åersoner, og øve meg på å ta følelsene mine på alvor. En fin treningsarene for å gjøre nye ting i hverdagen. Jeg kjenner på troverdighet og sannhet.”

“Fått et bra verktøy for å kunne kommunisere”

“Lærte meg å slutte å forklare og behandle andre som om de er dumme, heller gi slipp, “gå av gårde”, og sette tydelige grenser”.

“Kurset var en øyeåpner for hvordan jeg ødelegger for meg selv og familien min. Hvordan historien fra oppveksten påvirker meg – og hvordan jeg kan endre på dette”.

“Jeg fikk hjelp til å se og få innsikter i hvordan barndommen og de følelsesmessige utfordringene er med meg i dag. Hvordan jeg gjenskaper, påvirker og påfører meg selv og andre svik, ydmykelser, avvisninger, ensomhet, redsel, usikkerhet, dårlig selvfølelse, selvbilde og selvforankt”.

“Trygt med ærlighet. MOtivert til å jobbe videre med prosessen min”.

 

 

, , , , , , , , ,